JA Teline V - шаблон joomla Форекс
20
Tue, Aug

ή πορτραίτο του ρώσου τουρίστα: τί θέλει και πώς τα θέλει

Στις 22 Μαρτίου τερμάτισε ακόμα μια μεγάλη Διεθνής Τουριστική ‘Εκθεση στη Μόσχα, ΜΙΤΤ-2014, στην οποία, όπως πάντα, εκπροσωπήθηκε ευραίως η Ελλάδα.  Έχουν γραφτεί αρκετά για τους λόγους, που έχουν βγάλει οι Έλληνες τουριστικοί αξιωματούχοι, και περιγράφθηκαν οι στόχοι της καινούργιας τουριστικής χρονιάς όσον αφορά την ρωσική και τη διεθνή τουριστική αγορά, γι’ αυτό, για να μην επαναλαμβανόμαστε, θα θέλαμε να σταθούμε σε κάτι, που δεν ειπώθηκε: στη στατιστική μελέτη, που έκανε η ρωσική συμβουλευτική εταιρία έρευνας αγοράς «Indexbox»  σχετικά με την εικόνα του ρώσου τουρίστα.

Ως παράδειγμα προς αποφυγή παρουσιάζει τη χώρα μας το γνωστό περιοδικό Business Insider για τη μοίρα που επιφύλαξε στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, τονίζοντας ότι κάτι ανάλογο θα ήταν «εφιαλτικό σενάριο» για την πόλη του Σότσι, η οποία μόλις φιλοξένησε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

σαντορίνη«Εμπρός για τις Κυκλάδες», τιτλοφορεί το αφιέρωμά της στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, «τα δύο μαργαριτάρια των Κυκλάδων», η μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κρόνεν Τσάιτουνγκ», περιγράφοντας τις ομορφιές τους και τις δυνατότητες που προσφέρουν για «να απολαύσει κάποιος ως επισκέπτης στην Ελλάδα, πολύ ήλιο, ξεκούραση και θαλασσινή ατμόσφαιρα».

(η νέα ταινία τρόμου Ενιαίος Φόρος Ακινήτων)

Μετά το θάνατο του εμποράκου στην Ελλάδα ακολουθεί ο θάνατος του νοικοκύρη.

 

 

 

Ευγενία Ευσταθίου

 

«Ρωσικό κρασί; Πρώτη φορά το ακούω!» αυτή είναι η συνήθης αντίδραση όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και των ίδιων των Ρώσων, που κάποτε έπιναν τα γεωργιανά κρασιά, τα κρασιά της Μολδαβίας και της Κριμαίας και σήμερα προτιμούν τα γαλλικά και τα ιταλικά κρασιά.

 

 

 

Ειδική Γνώμη

Εκπομπή του σταθμού «Ηχώ της Μόσχας» από τις 21 Νοεμβρίου 2012
Παρουσιαστής: Το ερώτημα σχετικά με την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν έχει πάρει ακόμα τη δόση της. Τί περιμένει, κατά τη γνώμη σας, τη ζώνη του ευρώ; Και αν η Ελλάδα θα πάρει τελικά τη δόση της;

 

 «ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ WALL STREET»

«Ο Εκσυγχρονισμός — αυτό το θέμα είναι πολύ της μόδας σήμερα και μπορεί να δώσει σε όποιον ασχολείται μ’ αυτό ένα γερό πολιτικό προβάδισμα», - δήλωσε στις 26 Οκτωβρίου ο Δημήτρη Μεντβέντεφ στα εγκαίνια του Φόρουμ Rusnanotech 2011. Ο Πρόεδρος επισκέφθηκε επίσης και το Κατάστημα του Μέλλοντος, όπου του έδειξαν πώς οι νεωτερισμοί μπορούν να αξιοποιούνται στο εμπόριο... Το νέο σε όλη αυτήν την ιστορία ήταν οι ηλεκτρονικές ετικέτες σε κάθε εμπόρευμα, οι οποίες εκπέμπουν ένα συγκεκριμένο σήμα, που περιέχει πληροφορία για την τιμή και την ημερομηνία λήξης του. Στον Πρόεδρο προτάθηκε να γίνει ο πρώτος πελάτης του Μέλλοντος».

Εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κομσομόλετς» № 25782, 27 Οκτωβρίου του 2011.

Γαβριήλ Ποπόφ, Πρώτος δήμαρχος της Μόσχας (1991-1992),
Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Μόσχας

www
Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.