JA Teline V - шаблон joomla Форекс
24
Thu, Oct

Ελληνική κουζίνα

Με τον Σεφ Κωνσταντίνο Δεληγιάννη

Ο Σεφ προτείνει οι καλοφαγάδες να παρακολουθήσουν την εξέλιξη αυτής της συνταγής και μετά το Πάσχα, όταν συμπληρωθεί με τα υλικά, που δεν επιτρέπονται σε περίοδο νηστείας, αλλά δίνουν στο πιάτο μια απρόσμενη τροπή...

 

Με τον Σεφ Κωνσταντίνο Δεληγιάννη

ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ

Ακόμα μια εβδομάδα της Σαρακοστής. Μέχρι τις 16 Απριλίου, την ημέρα του Πάσχα, απομένουν 36 ολόκληρες ημέρες, και οι Ελληνίδες καθημερινά φτιάχνουν το μενού τους, προσέχοντας μην χρησιμοποιήσουν κάποιο «λάθος» προϊόν στη μαγειρική τους.

Τα «φρούτα» της ελληνικής θάλασσας είναι πιστεύουμε τα πιο αρωματικά και ποιοτικά στον κόσμο. Βρίσκονται σε αφθονία στις αγορές και τα καταστήματα τροφίμων. Γι’ αυτό οι συνταγές των νηστίσιμων πιάτων είναι επίσης πάμπολλα.

www
Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.